Toimitus- ja käyttöehdot

Toimitus- ja käyttöehdot koskevat verkkokaupan digitaalista sisältöä. 

Verkkokauppa

Digitaalisia tuotteita myydään Suomeen täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteita myy AVe Solutions, y-tunnus 2794220-9. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan Holvi-verkkokauppa-alustan kautta ja tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen ja digitaalisen tuotteen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Maksamalla Holvi Payment Services Ltd, verkkokaupan kautta hyväksyt ehdot. Lue täältä.

Toimitustavat ja -aika

Digitaaliset tuotteet toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. Mikäli et saa tuotetta ole hyvä ja ole yhteydessä niin selvitetään asia pikimmiten.

Digitaalisten palveluiden tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen jätä peruutusilmoitus yhteydenottolomakkeella 14vrk kuluessa ostotapahtumasta ja saat rahasi takaisin. Huomioithan kuitenkin, että materiaalin hyödyntäminen rahojen palauttamisen jälkeen ei ole hyvän tavan mukaista.

Digitaalisen materiaalin käytön rajoitukset

Kaikki materiaali on tarkoitettu vain ja ainoastaan ostajan omaan käyttöön ja sen julkinen- tai muu levitys ja jakaminen on kielletty.

Käyttö- ja toimitusehtojen muuttaminen

Digitaaliset tuotteet ovat saatavilla sellaisenaan kuin ne ovat sillä hetkellä. Avesol varaa oikeuden milloin tahansa päivittää, muuttaa, vaihtaa, lisätä tai poistaa tuotteita, palveluita ja materiaaleja sivustoilla. .Avesol varaa itselleen oikeuden muuttaa, lisätä tai poistaa tietoja näistä käyttöehdoista oman harkintansa ja lainmuutosten johdosta.